ELLIOT BLEV FØDT MED ET SYNDROM

NÅR MILAN HAR DET LIDT SVÆRT…

homoeopatisk-medicin-milan-2

Som jeg fortalte i dette indlæg, er der sket meget i Milans liv, i løbet af de sidste par måneder – blandt andet med flytning og det at blive storebror. Det har været ret overvældende for os alle, men særligt for min lille følsomme dreng. Han tager imod alt, forstået på den måde, at han suger alle indtryk til sig og tænker meget over de ting, som sker omkring ham. Så det har selvfølgelig været lidt hårdt for ham, at der er sket så meget nyt i vores liv, på relativt kort tid.

Det har skabt lidt uro i vores hverdag og derfor har Milan haft svært ved, at finde ro nogle dage. Han har et stort søvnbehov og har tit brug for, at trække sig lidt, men nogle gange kan han altså slet ikke finde roen og så bliver han virkelig ked af det og meget frustreret. Jeg ved tit hvornår det går “galt” og derfor kan jeg godt lide, at være på forkant og forebygge.

De dage han virkelig har det svært, får han nogle homøopatiske dråber. Det er natur medicin og anbefalet af virkelig, virkelig mange. De er virkelig effektive og virker altid kort tid efter, at han har fået dem. Milan be’r tit selv om dråberne, når han skal puttes om aftenen, simpelthen fordi at han kan mærke, at han har brug for det. Jeg elsker at han selv kan mærke efter og sige til og fra. Det er noget jeg har gået meget op i, at prøve og “lære” ham. Det siges at dråberne er med til, at give en rolig nattesøvn på grund af den beroligende virkning. De virker også ved angst, nervøsitet, uro, tandfrembrudsmerter, søvnløshed, mareridt, mavekramper og meget mere. De er altså i sandhed et vidundermiddel! Dråberne kan købes her 🙂

Jeg tror på, at vi kan finde helbredelse i naturen og på naturlig vis. Derfor benytter vi flere alternative præparater herhjemme og jeg er faktisk stor fortaler for det. Ikke fordi jeg har undersøgt en masse evidens baseret viden omkring det, men jeg har talt med mange dygtige behandlere og mennesker, som jeg ser utrolig meget op til for deres viden. I bund og grund handler det altid om, at jeg følger min fornemmelse. Hvis jeg har en god fornemmelse af et produkt, er jeg nødt til at afprøve det. Generelt kan jeg bare rigtig godt lide, at behandle sygdomme og andre ubalancer i kroppen med naturlig medicin, fremfor medicin fra lægen.

Indeholder affiliate links

   

6 kommentarer

 • Camilla

  Hej Cellina. Hvordan bruger man de dråber? De lyder spændende – har en datter på 7 der siger hun har når hun sover alene mareridt. Så hun sover ofte inde ved mig.
  Mvh Camilla.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cellina Martinna

   Man kan give 7 dråber 3 x dagligt. Men også 20 dråber som en akut dosering. Vi plejer bare at give 7 dråber i et lille glas vand 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina M

  Min søn på 2 år vågner faktisk rigtig rigtig ofte om natten og har urolige nætter, og skal over til os og sove. Det generer mig som sådan ikke, for dækker gerne hans behov ind der. Men, jeg tænker at det jo trods alt er bedst for ham at ku sove hele natten i streg.
  Tak for tip! Det må prøves, om det måske kan gi ham noget ro han mangler for at falde helt ned og blive i søvnen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina M

  Så har jeg googlet og læst om det, og fået bestilt. Var alligevel løbet tør for Semper Biogaia dråber, så nu kommer de også hjem igen. Dem, sammen med Bio-Strath har vi haft VIRKELIG god virkning af herhjemme på den lilles immunforsvar. Jeg glæder mig til at se om det har en indvirkning på søvnen hos os. Hvor mange dråber gir du? Og er det kun på de “hårde” dage?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cellina Martinna

   Ja, på de hårde dage eller når han selv be’r om det. Jeg plejer at give ham 7 dråber i et lille glas vand, men man kan også give 20 som en akut dosering. Håber I bliver glad for dem 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ELLIOT BLEV FØDT MED ET SYNDROM