VI STÅR LIGE NU UDEN BOLIG!

TANDPASTA MED ELLER UDEN FLUOR?

milan-juleaften-16

Mange har spurgt ind til, hvilken tandpasta vi bruger, efter det blev vist i De Unge Mødre, at jeg børstede Milans tænder i kokosolie. Vi har igennem tiden afprøvet flere forskellige produkter, da vi ikke ønsker at bruge de almindelige tandpastaer med fluor.

Når man bevæger sig ind i den alternative verden og træffer anderledes valg end flertallet, vil man møde enormt mange forskellige meninger og holdninger til ALT – og derfor også til tandpasta med og uden fluor. Jeg kan bare sige, som med så mange andre ting her i livet, at jeg tror det handler rigtig meget om, at følge sin mavefornemmelse og sunde fornuft. For mig handler det om, at stole på min krop og naturen. Jeg tror ikke på, at vi behøver fylde os med giftig kemi for, at holde os “sunde” og fri for huller i tænderne. Jeg respekterer dog at andre mener og tror på noget andet.

I de perioder hvor jeg har brugt kokosolie som tandpasta, har jeg dog følt at jeg manglede smagen af tandpasta – altså den der gode, kraftige smag og den skummende fornemmelse. Vi begyndte derfor at bruge BioRepair, som jeg fik anbefalet i en helsekost butik. Den er uden fluor og faktisk den eneste tandpasta på markedet, der kan reparere nedbrudt emalje. Den forebygger også huller.  Der findes to varianter af den: BioRepair senstive tænder og BioRepair total beskyttelse. Den kan købes lige HERVi har brugt BioRepair i et års tid nu og det fungerer rigtig godt. Hele min familie bruger den faktisk og er meget glad for den.

Jeg har før skrevet et indlæg omkring, hvordan vi gør tandbørstning til en god oplevelse for Milan. Hvis I har lyst til at få lidt inspiration til det, kan det læses her.

Indeholder affiliate links

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VI STÅR LIGE NU UDEN BOLIG!