NÅR LIVET FØRER MIG PÅ RETTE VEJ - TIL EN FØDSELSHJÆLPER!

NU ER DET TÆT PÅ – BABYS FØRSTE SÆT TØJ

Elliots første sæt tøj

Selvom det måske virker lidt overfladisk, har jeg virkelig haft svært ved at beslutte mig for, hvilket tøj der skulle være Elliots første sæt. Det har faktisk ret stor betydning for mig… Jeg tror det er fordi, at det er så hyggeligt og spændende, at gå rundt og glæde sig til, at han kommer til verden. Jeg har så mange idéer og tanker omkring fødslen, men egentlig er det jo totalt ude af mine hænder og derfor giver det mig lidt ro, at jeg trods alt selv kan bestemme, hvilket tøj han skal have på. Giver det overhovedet mening? Jeg elsker i hvert fald, at sættet nu er fundet, vasket og ligger klar på bordet, ligesom alt det andet jeg skal bruge til min hjemmefødsel.

Jeg husker dengang Milan var baby, at jeg syntes det var så synd, når jeg gav ham noget tøj på, som skulle over hans lille hoved. Som om at han ikke var traumatiseret nok af en pressefase på 3 timer… Jeg husker at han også blev lidt ked af det og utryg, når vi trak trøjer eller bodyer ned over hovedet på ham og derfor ville jeg helst bruge tøj til ham, som kunne knappes på siden eller som havde den her smarte hals, som heldragten på billedet har. Den man kan nemlig trække op på ham nedefra, fordi at stoffet kan give sig så meget. Mega smart og så undgår man lidt den dårlige samvittighed.

Udover det er det også vigtigt for mig, at baby har tøj på uden farlig kemi. Alt jeg har købt til ham er økologisk – babynest, sengetøj, ammepude osv. Så selvfølgelig skulle det første sæt også være økologisk. Denne heldragt er fremstillet af 100% økologisk bomuld og det samme er begge par strømper. Det er købt hos Naturebaby.dk – det er en fantastisk shop, som udelukkende forhandler økologiske og naturlige produkter, både til mor og barn. Jeg er ret vild med det! 🙂

Åh, hvor jeg glæder mig til at putte mit lille mussebarn i den her lækre heldragt. Det kommer så tæt på nu og allerede på lørdag, er jeg i uge 37 og må altså officielt føde hjemme. Er det ikke vildt, som tiden bare er fløjet afsted. Snart er jeg mor til to lækre unger – jeg kan slet ikke følge med. Men hold op, hvor jeg glæder mig! Jeg tror vi går en helt fantastisk tid i møde…

<3

   

1 kommentar

  • N

    Hej.
    Selvom halsen kan give sig meget, ville jeg ikke trække sætter på nede fra. Desværre kan stoffet blive helt løst, så det ikke længere passer ved halsen, altså bliver helt stort og falder ned af skulderen. Men man kan i stedet få bodyer mm med knapper hele vejen op, så man ikke skal trække det over hovedet, men hvor man lige som ligger den ned på bodyen.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NÅR LIVET FØRER MIG PÅ RETTE VEJ - TIL EN FØDSELSHJÆLPER!