VEGANSK HVID CHOKOLADEMOUSSE

IMG_1618

Jeg tænkte at jeg ville lave en rigtig lækker chokolademousse, da vi skulle have gæster til aften. Haha, nej vel? Så var det bare lidt mere i orden. Sandheden er at jeg faktisk bare fik en pludselig trang til chokolademousse og jeg var helt alene. Jep, de 12,5 kg. er totalt selvforskyldt 😉 Ser I… Jeg tror altså at mine opskrifter her på bloggen, kommer til at bære lidt præg af en sulten og hungrende gravid. Jeg har virkelig en craving for desserter og lækre kager og hold op, hvor har jeg savnet chokolademousse! Det var lidt af et eksperiment og det lykkedes egentlig ret godt. Det smagte i hvert fald intet mindre end fantastisk! Og mine søskende var ret enige. Bare rolig, jeg spiste ikke det hele selv 😉 God fornøjelse – I kommer ikke til at fortryde det!

Det skal du bruge:
Opskriften er til 8 personer eller én gravid 😀

750 ml Alpro Piskbar
4 spsk agar agar pulver
3 økologisk mælkefri chokolade fra Plamil (Købt i Meny)
1 dl vand
1 dl birkesød

Fremgangsmåde:

Pisk 250 ml Alpro Piskbar af gangen, så bliver det lettere stift

Smelt chokoladen i en gryde ved svag varme

Herefter hældes vand, sukker og agar agar i en gryde og koges

Tilsæt nu den smeltede chokolade med den kogende vand med sukker og agar agar. Rør det godt sammen

Til slut hældes chokoladeblandingen sammen med fløden ganske forsigtigt. En spsk. af gangen

Stil herefter i køleskabet et par timer eller fryseren i 30 min., hvis man ikke kan vente 🙂