AMNING TIL NATURLIGT STOP?

CAFE GAYA – 100% ØKO OG VEGETARISK

I går var min mor, søster, Milan og jeg på cafétur. Vi tog til Aarhus og spiste på café Gaya – en café hvor alt er økologisk og vegetarisk. Super lækkert! Vi fik buffet som bl.a. bestod af humus, pesto, brød, ris med champignon, rødbeder, broccoli osv.

Hjemme hos os elsker vi økologi og vi handler for det meste økologisk. Jeg hader e-numre og vil derfor allerhelst undgå det i mit mad. Udover det har jeg været vegetar lige siden jeg var en helt lille pige, simpelthen fordi jeg føler det er meget unaturligt for mig at spise dyr. Jeg kan slet ikke have det i min mund.. I nogle perioder lever jeg også vegansk.

Jeg synes det er så fedt at der findes økologiske OG vegetariske caféer rundt omkring. Mega thumbs up!!! Det er nemlig tit det kan være svært at tage ud og spise, når man har alle de her “krav” til maden. Men hvor er det godt, at der er lidt til enhver smag. Jeg håber at der i fremtiden vil åbne flere øko caféer. Jeg tror det er det nye 😉 økologi smager altså bare bedre!

Caféen ligger på Vestergade i Aarhus C og der er buffet alle hverdage mellem 12.00 – 14.30.

 

11051230_10206506369561596_630893059_n

image

Det smagte så godt! Og så kostede buffeten kun 119,- 🙂

 

 

   

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

AMNING TIL NATURLIGT STOP?